Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от играта на "червените" при загубата с 1:3 от Лудогорец, който пред своите фенове в Разград узакони 13-ата си поредна шампионска титла.

"През по-голямата част от мача съм доволен. Не съм доволен от това как влизаме в мача неконцентрирани и получаваме лесни голове. За мен е недопустимо. През по-голяма част от мача беше равностойно, но за съжаление ние не успяхме де реализираме нашите ситуации. Всеки ранен гол вкарва смут малко или много, но мисля, че бързо се отърсихме и после добре стояхме на терена", започна Белчев. 

"Неприятни сцени се получиха. Не съм гледал нищо не искам да коментирам. Аз си гледам моя отбор. Ние през сезона доста натрупахме загуби от отбори, от които не трябваше да губим и от това дойде тази разлика. С много работа, с постоянство се променят нещата. Това е целта на този етап, макар че на ЦСКА не му отива да се бори за това. Ще направим всичко възможно да завършим втори", добави наставникът на "червените". 

"Гледам максимално да бъда полезен за момента и въобще не мисля какво ще стане. Искаме следващите три мача да се представим на добро ниво. След това шефовете ще решат какво е моето бъдеще. Има още страшно много какво да се желае, има потенциал, но трябва още много работа и дисциплина", завърши Белчев.