Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира загубата на "червените" с 2:4 от Рубин, както и селекцията на тима. Точно преди контролата от клуба продадоха Диого Виана в Дебрецен, а наставникът си пожела на негово място да дойде класно попълнение в атака.

"От всеки мач трябва да се вадят поуки, със сигурност и от този ще го направим. След като поведохме с 2:0 стояхме много далеч от противниците и нямаше преса. Позволихме да ни правят пасове напред без съпротива, от там дойде и първият гол. При втория не спазвахме тактическа дисциплина", започна Белчев.

"Мисля, че през второто полувреме отстъпихме на един добър отбор, който съвсем заслужено победи. Притеснен съм от начина, по който изглеждахме в защита. До предния мач казвах, че трябва да работим в атака, сега се откриха слабости отзад. Ще наблегнем и в двете фази, за да изглеждаме по-добре занапред", сподели още треньорът на ЦСКА.

"Пожелавам успех на Диого Виана, един добър футболист. Той показа две лица - много силно начало, но впоследствие загуби ритъм след травмата. Добър футболист, но ще се справим и без него. Другите трябва да покажат, че заслужават да са в ЦСКА.

Имаше отдавна разговори за Виана, така че очакваме и негов заместник, но и на други позиции очакваме футболисти. Надявам се да е скоро и да може по-бързо да влизат в синхрон с останалите играчи", продължи специалистът.

"Има по двама на почти всеки пост, но ми се иска да имаме по-класни играчи в атака. Надявам се Бодуров да е полезен в защита, но в офанзивен план искам да изглеждаме по-добре", каза още Белчев, след което коментира контузиите на своите футболисти в двубоя с Рубин.

"Александър Дюлгеров беше настъпен, ще му направят снимка, защото има оток на ръката. Манолев извади лакът, ще бъде шиниран, дано да няма фрактура, а да е само изваден. Дано се възстановят по-бързо. Нямаше да ползвам Станислав, ако знаех какво ще се случи. Но няма какво да направим", завърши Стамен Белчев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига