Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна след равенството 1:1 с Берое в Стара Загора, че играчите му са мислили повече за реванша за Купата на България с Левски, отколкото за мача срещу „зелените“. Решителният сблъсък със "сините" е идната сряда от 18:30 часа на "Васил Левски". Левски спечели първата среща с 2:0.

"Резултатът e реален с оглед показаното на терена. Не добър мач за нас. Повечето играха с мисъл за реванша за Купата, което е необяснимо. Важно беше да победим днес, за да влезем в този мач с Левски с победа. Не би трябвало да пострада самочувствието ни от този мач. Играчите ни трябва да имат по-голямо самочувствие. Нека мине реванша с Левски, тогава ще правим крайни оценки“, каза Белчев.

Относно защитника Валентин Антов, който записа първи мач като титуляр, треньорът на ЦСКА обясни: „Мисля, че той се представи много добре, като се има предвид, че тежестта на мача падна точно в центъра на терена. Няма какво да желаем повече от него. Можем само да желаем да продължава да работи по този начин. Чака го добро бъдеще".

„Футболистите са добре физически. Смените бяха с оглед да ги запазим за мача с Левски. Разликата с Лудогорец стана наистина голяма, но докато има някакъв шанс ще играем. Срещу Левски трябва да играем така, както играхме през първото полувреме в първия мач. Трябва по-голямо постоянство и голямо желание. Трябва да има по-голямо настроение в сряда. Ако можем да вкараме ранен гол - ще е добре“, добави Белчев.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА