Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев защити Фернандо Каранга за жестовете, които направи нападателят след победния му гол срещу Пирин в Благоевград и за ударите срещу противникови играчи.

“Каранга не го защитавам, но не мога да разбера каква е тази истерия покрай Каранга?! Още от първата минута Каранга е провокиран и ритан отзад. Ако щете и съдиите - и те го провокират. Нормално е когато вкара гол, да има емоции. Хайде оставете тази история. Не гледайте само ЦСКА, а и другите отбори!”, каза Белчев пред „Диема спорт”.

“Има какво да се желае от играта. Три последователни победи и се надявам, че ще влезем в добро настроение и ще покажем по-добра игра от тази до момента. Добре е, че отборът показа характер и се бори до последно. Така ще бъде и занапред, бъдете сигурни! В този мач емоциите са лошо нещо. Трябва да търсим нашия начин на игра. Мачът трябва да е празник, нека направим едно зрелище, да зарадваме феновете. Не коментирам отбора на Левски, аз искам да си гледам нашия отбор”, сподели наставникът очакванията си за предстоящото дерби с Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА