Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след драматичната победа над Ботев (Пд) с 2:1, че тимът му напълно е заслужавал трите точки.

 "Инфарктен двубой. Мисля, че победата е заслужена. Доминирахме по време на целия мач. Имаше миг невнимание при гола на Ботев и затова стигнахме до този инфарктен момент в края. Можехме да затворим мача по-рано“, коментира Белчев.  

„Ще въртя футболистите, докато видя най-доброто за отбора. Трябва да бъдем по-уверени и да работим върху нашите слабости. На моменти стигаме лесно до вратата на противника и там изпитваме трудности. Има върху какво да се работи“.

„Не искам да гледам другите отбори. В ЦСКА винаги има напрежение. Футболистите трябва да знаят, че във всеки мач трябва да побеждаваме. Нека не бързаме за Кристиян Малинов. Когато има повече яснота, клубът ще излезе с позиция. Мое е решението той днес да бъде извън групата за мача. Имаме някаква информация за съперника ни в Лига Европа. Преди това обаче имаме мач с Ботев (Враца), който е по-важен", завърши наставникът на „червените“.