Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели мнението си за категоричната победа с 8:0 над китайския Дзянсу Сунин, воден от Фабио Капело. Наставникът заяви, че е доволен от играта, но добави, че има какво още да се желае.

"Добро начало, добър резултат и добра игра най-вече. Въпреки че противника остана с човек по-малко през второто полувреме, аз съм доволен от всички момчета. Постараха се да изпълнят нашите указания, които бяхме дали преди мача. Въпреки резултата не трябва да се заблуждаваме, че сме направили нещо велико да, добра победа срещу отбор от Китай, но трябва да продължим да работим и да изчистим тактическите елементи, докато отбора изглежда така, както аз искам да изглежда", започна Белчев.

"Опитни футболисти са, особено Алберг, който е най-опитен. Доволен съм от старанието и желанието на футболистите. Постоянно се опитваме да намаляваме грешките, работим в тази посока. Още има какво да се желае, докато футболистите играят така, както аз искам. Да, има желание и раздаване, но още има какво да се желае. Надявам се да имаме най-вече постоянство", сподели мнението си за играта на тима наставникът.

"Всяка една победа срещу добри отбори и добри треньори е добра за имиджа, но ние трябва да сме здраво стъпили на земята и трябва да знаем, че всеки един мач трябва да се раздаваме максимално, за да можем да оправдаем доверието на ръководството и на феновете, които очакват това от нас", добави още треньорът на ЦСКА.

"Условията са страхотни, за което искам да благодаря на ръководството, че ни ги осигуриха. Засега всичко е наред, но най-важното нещо е да изчистим някои елементи от играта ни и да се запазим без контузии, това са задачите ни", сподели мнението си за условията и целите на отбора по време на лагера Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018