Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова. Двамата са приятели от години, но говореха и по работа.

"Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има", разкри пред "Труд" изключително важната новина за "червените" Христо Стоичков на летището. 

"Много e важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност. Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата. Каквото е обещала на София, го е изпълнила", добави Камата. 

Кавалерът на „Златната топка“ отлетя за САЩ с над 10 000 нови приятели. „Всички, които дойдоха да ме уважат и си купиха моята книга „Историята“, вече играят в моя отбор. Благодарен съм им! Поклон!", възкликна Стоичков. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Обиколих шест града, срещнах се с кметове и никога не се интересувам кой от коя партия е. Аз съм безпартиен. Моята партия е на блузата ми - HS8. Там са и всичките ми нови приятели, които вече четат „Историята“-та ми“, добави легендата. 

Следващото голямо събитие на биографичната книга, написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от „Софтпрес“, ще е в началото на октомври в Торонто. Предколедно ще има и турне в няколко български града, които в момента се уточняват.