Треньор номер 1 на България за 2019 година Стойчо Младенов не изключи възможността да се върне на "Българска армия" в близко бъдеще.

"По всяко време съм готов да се върна на "Българска армия", само че трябва да се избере точния момент - когато съм без договор. Защото когато имам договор нещата стават по-трудни, но все пак напълно осъществими. Всичко е въпрос на желание", сподели Младенов пред Dsport.bg.

"Когато един треньор има договор - той трябва да се освободи от него. Как може да се освободи от този договор, вече всеки може да го тълкува по свой начин. А начинът е един - плащаш неустойката и го взимаш".

"Надявам се с годините всичко да си дойде на мястото. Ще бъда може би един от най-щастливите хора, ако ЦСКА отново бъде шампион. Това е нещото, което всеки един фен, а и аз като такъв желая. Много станаха годините без титли. За Купа не говоря, защото казвал съм го много пъти какво е спечелването на Купата за ЦСКА, но и тя също ще приляга на този период от дълги години без трофей", завърши Стойчо Младенов.

На въпрос дали може да се върне на "Българска армия" през 2020 година, Младенов отговори: "Във футбола всичко е възможно".

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020