Талантът на ЦСКА Илиан Антонов, който няколко месеца води битка с онкологично заболяване, може още днес да се завърне в професионалния футбол. 19-годишното крило е сред резервите на втория отбор на "червените" за мача с Беласица от Втора лига. Срещата стартира в 16:00 часа на стадиона в Драгалевци.

Антонов, който наскоро поднови тренировки с първия отбор на ЦСКА, се очаква да получи шанс за изява от треньора на дубъла Владимир Манчев през второто полувреме.

За последно Илиан бе резерва в мач на мъжкия тим на "армейците" при Стамен Белчев - при загубата с 0:2 от Ботев (Пд) за Купата на България на 1 май. След това Антонов научи тежката диагноза, че има рак. Талантът няколко месеца води битка, от която излезе победител, и ето че отново може да играе, защитавайки екипа на любимия си ЦСКА.

Илиан Антонов проговори първо пред БЛИЦ Live за болестта си. 

Сред титулярите на ЦСКА II за мача с Беласица е Иван Тасев. 

Стартовият състав на ЦСКА II: Марин Орлинов, Александър Бучков, Росен Маринов, Лъчезар Иванов, Симеон Чатов, Юлиан Илиев, Петко Панайотов, Радослав Живков, Иван Тасев, Марк-Емилио Папазов, Йоан Борносузов
Резерви: Боян Загорски, Никола Борисов, Виктор Василев, Алесандро Николов, Мартин Сотиров, Теодор Апостолов, Наско Цеков, Илиан Антонов, Павел Жабов