Футболистите на ЦСКА, родени през 2008 година, постигнаха две победи днес в турнира "ESFA Cup". Младите "армейци" се наложиха над ЕСФА с 3:1 в първия си мач за деня. Момчетата на треньора Явор Божинов демонстрираха страхотна игра в срещата, която се игра в комплекс "Спортна зона" в Герман, пише CSKA.BG.

Два гола от фаул отбеляза Стиван Горинов, а веднъж се разписа Емил Николов. Във втория си мач днес ЦСКА победи Кремиковци с 4:0.

"Въпреки натрупалата се умора от двубоя с ЕСФА, нашият отбор беше по-добрият на терена и не остави шансове на противника. С три гола в мача се отчете Кристиян Стоянов, а един добави Методи Петров. Турнирът ESFA Cup е предизвикателство за набор 2008, тъй като форматът изисква състав от 7 човека, а ЦСКА 2008 се състезава в Зоналната група на София- столица- Футбол 5. Надпреварата се провежда през четирите уикенда на февруари. До момента армейците допуснаха четири поражения от отбори, които бяха съставени от футболисти, родени през 2007 година", пише още CSKA.BG.

В събота (18 февруари) ЦСКА ще изиграе още два мача в "ESFA Cup" - срещу Витоша 13 и Лъвчета. На 25 февруари е финалният ден, в които ще се състоят директните елиминации и големият финал.