Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес, който отбеляза първия гол при успеха с 2:0 над Левски в предпоследния кръг на Първа лига, даде своето мнение след края на двубоя, който запази шансовете на "червените" за титла. 

"Мачът беше много труден. Знаехме, че трябва да победим на всяка цена. Играхме добре, вкарахме гол, а след това и втори. Затворихме се в края и така спечелихме мача. Нас не ни интересуваше другия мач в Пловдив. Знаехме просто, че ние трябваше да спечелим. Още нищо не е свършило, има още един кръг и трябва да спечелим битката", каза Тиаго.

"През първото полувреме влязохме добре в мача, но след това Левски успя да ни неутрализира. През втората част коригирахме нещата, свалихме топката на земята, излязохме в по-предни позиции и така спечелихме. Тези три точки идват в най-точния момента за нас. Това е първа победа над Левски този сезон, направихме серия от победи напоследък. Има още един мач, който ттрябва да вземем на всяка цена. Наградата за Играч на мача е индивидуална награда, която обаче заслужава целият отбор Когато работиш усърдно, нещата се получават", добави португалецът. 

В последния кръг ЦСКА е домакин на Ботев (Пловдив), докато Лудогорец приема Черно море. Двете срещи са от 20 часа, а точките на "орлите" и "армейците" са съответно 76 и 75.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019