Помощник-треньорът на ЦСКА Даниел Маралес даде специално интервю за CSKA.BG. От няколко дни бразилецът тренира индивидуално последните нови попълнения на "червените" - Кевин Кубемба, Фернандо Каранга и Кевин Меркадо. Тримата се потготвят на стадион „Българска армия”, за да влязат по-бързо в необходимата форма и да свикнат с метеорологичните условия в България.

Пред камерата на ЦСКА ТВ Моралес говори за състоянието на новите футболисти, за настроението в отбора, за престоя му на „Българска армия” като футболист, за усещането да се върне отново в ЦСКА.

"Изпълняваме задачи от старши треньора. Доколкото виждам някои неща кондиционният треньор не ги е направил с тримата, но като цяло нещата са добре. Показали са добри изследвания. Имаме още две седмици до началото на първенството и Стамен Белчев дали да играят", коментира Моралес.

Попитан дали метеорологичните условия в България са изненадали тримата нови, треньорът каза: "Не беше много приятно за тези момчета, но дали е студено, дали е топло, трябва да се справят с тези условия. Професионалисти са."

"Няма да имат проблем с адаптацията, скоро ще ги видим на терена. Тренираме, даже искаме да водим по-дълги занимания, но Стамен Белчев ме спира да ги тренирам повече. Казва ми "имаш 50 минути, не прекалявай". Той постоянно ме спира. Аз съм човек, който обича много да работи и ако някой не ме спре, прекалявам", добави 41-годишният Даниел Моралес, който у нас игра още за Нафтекс, Локомотив (Пловдив), Черно море, Спартак (Варна) и Локомотив (Мездра).


Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига