Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев осъди грозните сцени по трибуните на мача с Локомотив (Пловдив), който бе спечелен от тима му с 1:0. Двубоят бе прекъснат за около 20 минути, след като фенове на двата тима нахлуха на пистата и се сбиха помежду си.

"Грозни сцени, за мен това е недопустимо за футбола. Не мога да коментирам какво се случи, защото следях играта. Изведнъж дойдоха хора, не знам каква е истината. Много неприятна сцена беше това. Мисля, че това повлия на мача. На прекъсването говорих с тях да се абстрахират от случилото се. Те видяха какво стана, но много трудно се връщаш в мача след такова нещо. Добре, че не се случи нещо по-сериозно. Жалкото е, че коментираме такива неща на пресконференцията, а не футбол", каза Белчев.

"С показаното на терена нашият отбор заслужено победи. Имахме търпението да задържаме топката трайно, надявам се във времето да изчистим играта си. Важни три точки взехме. Като владение на топката и като самочувствие съм доволен, но не съм доволен, че от ситуациите, в които стигаме лесно до наказателното поле, се късаше идеята ни в последния пас. Прибързаха хората в тези ситуации, надявам се да работим в тази насока и да го изчистим", добави треньорът на ЦСКА.

"Днес нямаше фрапантни грешки на съдията. Дали свирят в наш ущърб или не, аз избягвам да коментирам съдиите", завърши Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма