ЦСКА отбелязва все пo-cepиозен напредък със строителни­те дейности по базата в Панчарево. В социалните мрежи бяха разпространени актуални снимки, направени от въздуха, които показват значителната промяна в тренировъчния оа­зис на клуба. Армейците са нап­реднали с изграждането на третия терен, като той е позициониран точно под борова­та гора, вдясно от бунгалата. Игрището е със стандартни размери и ще бъде с естестве­на настилка, като е планирано да бъде готово за началото на лятната подготовка. Работа­та по него стартира преди около месец. По всяка вероят­ност ЦСКА ще има лагер в Пан­чарево през юни, пише "Тема Спорт".

Вече пък е завършена малка трибуна за гости на горния терен, на който ще се играят контроли на представител­ния отбор и официални срещи на юношите. Секторът е с около 80 места, като той е позициониран пред бунгалата.

От другата страна е голяма­та трибуна за фенове на ЦСКА, която е с капацитет за 1200 зрители. Имаше идея те­ренът да бъде лицензиран още през този сезон за мачове на школата, но е било преценено, че това ще остане за следва­щото първенство. Така шко­лата ще довърши шампиона­та при юношите на игрища­та в "Царско село".

Осветлението на горния терен в Панчарево пък в мо­мента се настройва финално и ще бъде готово за експлоата­ция в кратки срокове. Същото се отнася и за бунгалата, кои­то се довършват отвътре.

В по-късен етап е планирано да се събори стрелбището, ко­ето е в окаяно състояние, а на негово място да се построи хо­телската част. Тя ще бъде из­ползвана денонощно от юно­шите в академията, които не са родом от София. Там ще се съсредоточи и учебният про­цес на подрастващите.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига