ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Симеон Александров, Александър Бучков и Алекс Божев започнаха подготовка с ЦСКА. Както вече стана ясно, Нестор Ел Маестро изведе вчера "армейците" в клубната база в Панчарево за първо занимание за 2024 година. 

Наемът в Пирин на двама от перспективните футболисти на ЦСКА Симеон Александров и Александър Бучков приключи. Те бяха изпратени в Благоевград през лятото, като тогава не бе обявено за какъв срок са договорите им с "орлетата". Идеята беше Александров и Бучков да получат повече игрово време на стадион „Христо Ботев“ и да трупат опит, но това не се случи. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Привлеченият от Септември (София) през лятото на 2022 г. Александров изигра 12 мача през есента, повечето от които като резерва, като не успя да отбележи или да асистира. Бучков пък бе на терена само в три срещи заради травми. 

За момента не е ясно дали двамата ще останат на „Армията“ за пролетния полусезон или отново ще бъдат преотстъпени.

Вратарят на юношеския национален отбор до 19 години Алекс Божев също започна подготовка с ЦСКА. През есента младокът остави много добри впечатления под рамката на втородивизионния Литекс, където беше под наем. Талантът се очаква отново да бъде преотстъпен, тъй като Ел Маестро разполага с Густаво Бусато, Димитър Евтимов и Марин Орлинов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Симеон Александров: 

Християн Петров поздравява Алекс Божев преди тренировката вчера: