Фенклубът на ЦСКА Екзекуторс (Хасково) взе титлата на 18-ия събор в националния курорт Минерални бани. В оспорваната надпревара по футбол на малки вратички се записаха шест отбора – Хасково, Свиленград, Харманли, Димитровград, Асеновград и Сливен, но на терена се явиха само четири. Предвид голямата жега, два отбора останаха по басейните в курорта, пише XNews.bg.

До финала достигнаха тимовете на Хасково и Асеновград. Безкомпромисният съдия на турнира Тенчо даде край на спора при резултат 1:1. Наложи се изпълнението на дузпи.

След майсторски спасявания на резервния вратар на хасковлии - Цецо, купата е за втора поредна година във витрината на Екзекуторс. Шампионският отбор бе в състав: бат Петьо /Старшината/, Цецо, Валери, Митко, Марин, Тишо /капитан/, Иван /Мелничаря/, Светослав /Джазо/ и мениджърът Дидо.

Двубоите на малки вратички се изиграха на обновеното игрище в училището на националния курорт с любезното съдействие на общината. Основният "виновник" за емоционалното събитие на феновете бе Иван Вълчев, който бе подготвил чеверме, торта и заря.