ЦСКА 1948 ще играе през първия си сезон в българския футбол с екипировка на италианската компания "Errea". Това стана факт, след постигнатото окончателно споразумение между страните, съобщи "Проспорт.бг".

Още в понеделник, на първата си тренировка от 18 часа, на стадиона в Обел,, представителният отбор на ЦСКА ще излезе с тренировъчни екипи на "Errea". Това ще бъде и добър повод да се види и емблемата на клуба, която ще бъде брандирана върху екипировката.

Емблемата вече е там, където се полага на всяко лого при неговото узаконяване. А след тренировката, емблемата ще бъде разпространена за всички медии.

"Errea" не за първи път се обвързва с ЦСКА. Преди четвърт век именно с екипировката на италианската компания "армейците" отстраниха много силния тогава Парма. "Errea" тогава бе доставена от привлечения генерален спонсор на тима, също италианска компания - "Синтофарм".

Ръководството на ЦСКА 1948 продължава да води преговори за генерален спонсор, който да легне върху указаното от Чл.27, буква "в" място в Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2016/2017.