ЦСКА 1948 даде пресконференция, на която представи новия си изпълнителен директор Добрин Гьонов. Треньорът на четвъртодивизионния тим Валентин Илиев също присъства на срещата с медиите. На брифинга "червените" съобщиха, че следят ситуацията със стадион "Българска армия", като продължават да се надяват, че ще играят домакинските си мачове именно в Борисовата градина.  

"Изчакваме да видим каква е ситуацията със стадиона. Искаме да играем на "Българска армия". Имаме варианти, можем да започнем изграждане и на нещо ново. Ще направим разчет колко ще ни струва изграждането на модерна база, на първо време за школата", коментира архитект Ивайло Мишев.

"Имаме няколко източници на средства - членски внос, продажба на билети и карти, дарения и спонсорство. Продължаваме да търсим спонсори и се надявам да убедим повече хора да инвестират в клуба. Предлагаме им привлекателни начини за реклама и се надявам да дойдат. Водим преговори с потенциални спонсори", обясниха от ръководството на ЦСКА 1948.

"Няма да имаме проблем с бюджета до "В" група. После - ще видим. Всеки фен може да е съсобственик", добавиха от "червения" клуб.

Представителите на ЦСКА 1948 обаче отказаха да коментират дали ще участват на търга за емблемата, тъй като все още нямало нищо конкретно.