ЦСКА 1948 срази с 9:0 Урвич (Долни Пасарел) в мач от Четвърта лига София град - юг. Двубоят се игра на терена в столичния квартал "Обеля". За водения от Валентин Илиев отбор това е рекордна победа. Досега ЦСКА 1948 не беше постигал по-изразителен успех в първенството. Балансът на тима е 8 победи и 1 равенство.

По програма двубоят с Урвич трябваше да се състои в неделя, но президентските избори го изтеглиха за днес. Така футболистите на Валентин Илиев загряха с изразителна победа преди дербито с втория в областната група Левски-Раковски, което е след седмица.

Срещата днес премина изцяло на една врата, като само веднъж стражът на "червените" Иван Герасимов трябваше да се намесва.

Головете за ЦСКА 1948 вкараха Калоян Стефанов (2), Георги Божилов (2), Едуарт Атанасов (2), Борислав Трендафилов, Георги Кънчев,  както и Георги Гичев. За последния това е първо попадение с екипа на "червените". Гичев е юноша на Берое и наскоро се присъедини към състава на Вальо Илиев.

ЦСКА 1948 очаква и Радослав Василев. Бившият национал ще бъде най-новото и известно име в състава на четвъртодивизионния отбор. Василев наскоро беше освободен от Славия и е получил покана от "армейците", която почти сигурно ще приеме.

Кадри: "Спортал"