Трима юноши на вече фалиралия ЦСКА ще се присъединят към ЦСКА 1948. Става въпрос за Марио Йорданов, Сава Савов и Кристиян Петров, информира cska1948.bg. Играчите вече проведоха няколко тренировки с тима и са оставили добро впечатление у старши треньора Валентин Илиев.

Сава Савов е роден на 7 юли 1996 година, офанзивен полузащитник. В актива си има и мачове в професионалния футбол с екипите на ЦСКА и Локомотив (Горна Оряховица) - през сезони 2014/2015 и 2015/2016. Той е част от юношеските национални отбори на България от много силната генерация на набор 1996.

Марио Йорданов е нападател, роден на 29 юни 1998 година. С два мача за ЦСКА и 2 гола през миналия сезон. Носител на Купата на България. Доскорошен юношески национал на юношеска възраст. Марио е и бивш капитан на тима на ЦСКА на неговия набор. За кратко игра и в Славия. Известен е с прякора Супер Марио.

Кристиян Петров е отлично познат на публиката - халф, роден на 26 февруари 1993 година. Има мачове с екипа на ЦСКА в "А" група още през сезон 2011/2012. През миналия шампионат игра за столичните Септември и Царско село. През този бе част от Хебър през есента.

По време на зимната пауза играчите на ЦСКА 1948 се подготвят по специален режим, изготвен от Валентин Илиев. Тренират във фитнес център под насталенията на Димитър Иванов, а в края на януари всички ще преминат медицински прегледи на групи в МБАЛ „Света София“ при д-р Христо Мазнейков и д-р Мариян Добрев. След задължителните прегледи футболистите ще започнат зимна подготовка за втория дял от шампионата в Четвърта лига.