ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

ЦСКА очаква капитана на Слован (Братислава) Борис Секулич в началото на следващата седмица. Универсалният бранител, който е роден в Сърбия, но има и словашки паспорт, се е разбрал с досегашния си клуб да напусне по-рано. Договорът му е до 30 юни, но в петък директор на словашкия клуб обяви, че той няма да остане.

Очаква се Секулич да пристигне в София в понеделник или вторник и да лети с новите си съотборници за лагера в Австрия, пише „Тема Спорт“. “Червените” заминават на 21-и (сряда). Натурализираният национал на Словакия стартира подготовка със Слован още миналата седмица, но заради предложението на “Армейците” е поискал да си тръгне от Братислава малко преди договорът му официално да изтече.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Секулич бе избран за най-добър десен бек в Словакия за миналия сезон, в който записа 29 мача и 2 гола. По-рано през годината бранителят получи словашки паспорт и това му позволи да изиграе два мача за националния отбор на Словакия в две контроли. Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро познава добре качествата на този играч. През миналия сезон бранителят изигра 4 мача срещу водения от наставника Спартак (Търнава).