Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЦСКА очаква утре важно решение на УЕФА, пише „Тема Спорт“. На „Армията“ се надяват да пристигне постановлението на евроцентралата за наказанията на Кристиан Малинов и Николай Бодуров за разправиите след мача с Рига в срещата реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Трябваше в петък евроцентралата да обяви какви са санкциите на двамата за червените им картони. В клуба обаче така и не постъпи информация, нито пък УЕФА съобщи решението си в онлайн платформата си. На Дисциплинарната комисия към международната централа е предоставен запис. На него се вижда как Малинов блъска футболист на Рига, докато Бодуров полага опити да разтърве участниците в мелето.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Очаква се Малинов да бъде със спрени права за поне 2 срещи, което означава, че ще пропусне и реванша с Адмира, а не е изключено да е аут и за първия мач от 3-ия квалификационен кръг.

Що се отнася до Бодуров - ЦСКА е готов да оспорва неговата вина в ситуацията. Капитанът може да се размине само с 1 мач наказание, тъй като не удря никого. На база на решението на УЕФА от "Армията" може да обжалват санкциите.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019