ЦСКА и Вихрен ще изиграят контрола помежду си, информираха от клуба от Югозападната Трета лига. Както вече стана ясно, "червените" ще имат лагер в Сандански от 12 януари.

Вихрен ще започне подготовка на 15-и. Тогава наставникът на отбора Петър Златинов събира футболистите си на първа тренировка за новата година. Първата контрола на Вихрен е повече от престижна - срещу ЦСКА - на 19 или 20 януари. Договорена е и проверка с друг елитен тим - Септември (София). 

Припомняме, че от ЦСКА вече обявиха шест контролни срещи, които селекцията на Стамен Белчев ще изиграе на лагера в Испания. Първата е на 25 януари срещу руския гранд Локомотив (Москва). Три дни по-късно - на 28 януари, ЦСКА ще се изправи срещу китайския Дзянсу Сунин, воден от италианския специалист Фабио Капело. В редиците на тима личат имената на бившия футболист на Челси - Рамирес, и на Алекс Тайшейра, който премина в китайския отбор от Шахтьор (Донецк) за сумата от 50 милиона евро.

На 30 януари "червените" ще се изправят срещу тима на Ивелин Попов - Спартак (Москва). Последната проверка е на 2 февруари срещу укайнския гранд Динамо (Киев).

ЦСКА се прибира в България на 3 февруари и ще се подготвя на базата в Панчарево. На 10 февруари отборът ще изиграе последна приятелска среща преди подновяването на шампионата с втородивизионния Оборище (Панагюрище).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018