ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2024/2025 г. Те са част от по-голяма кампания на „армейците“, свързана с почитане на най-големите легенди на клуба.

Затова и върху пластиките ще бъдат изобразени ликовете на три от легендите на ЦСКА - Манол Манолов – Симолията, Димитър Миланов – Пижо и Стефан Божков.

Цените на картите са между 65 и 3100 лева и са съобразени с трите домакинства, на които отборът ще бъде без публика т.е. са по-ниски.

Съобщението на "червените":

„Абонаментни карти 24/25 са в продажба! Бъди един от нас и тази година!

Тазгодишните абонаментни карти са част от една от по-голяма кампания, изпълнена със спомени, величие и смисъл. Три от най-великите личности в историята на ЦСКА – Манол Манолов – Симолията, Димитър Миланов – Пижо и Стефан Божков - ще бъдат изобразени върху пластиката на картите, а техният лик ще грее върху изрисуван стенопис на базата в Панчарево, за да напомня на всички ни и най-вече на бъдещите поколения футболисти за мъжеството, жертвоготовността и морала, който са изповядвали.

Част от отбора на Митичните, тези три личности са били сред основните лидери на един ненадминат отбор. Ще си спомняме за техните истории по време на целия сезон, а в бъдеще ще обръщаме внимание  и на други герои от „армейското“ минало, които нашите деца не трябва да забравят!

Купи своята абонаментна карта:
миналогодишни картодържатели ТУК
нови картодържатели ТУК

ВАЖНО! Цените на картите са съобразени с трите домакинства, в които отборът ще бъде без публика!“.