ЦСКА ще остане без контрола в София след прибирането си от подготвителния лагер в Австрия. Taка традицията с официалното представяне на отбора преди новия сезон ще бъде нарушена. Причината за това са сгъстената програма и краткият срок за подготовка. Поради тази причина Саша Илич ще даде само ден почивка на играчите си.

"Армейците" се прибират от Австрия в неделя, а сърбинът ще им позволи да поемат глътка въздух в понеделник и от вторник отборът започва подготовка за първия официален мач. Както е известно, в неделя (16 юли) "червените" гостуват на Хебър в Пазарджик в първи мач от новото първенство. 

Не е изключено представянето на играчите за новия сезон да се проведе преди домакинството на новака Крумовград. Двубоят е на 21 юли (петък) от 21:00 часа на стадион "Българска армия".

Припомняме, че последната контрола на ЦСКА на лагера в Австрия е днес. От 18:30 часа "червените" ще срещат елитния австрийски Ватенс Тирол. В проверките до момента отборът на Саша Илич победи с по 1:0 Ботошани и Базел, както и отстъпи с 0:1 на шампиона на Азербайджан Карабах.

Ники Александров призна пред БЛИЦ Live, че е израснал в семейство на левскари и призова: Хора, разчупете се!

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023