ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ръководството на ЦСКА официално обяви кога ще стартират разрушителните дейности на стадион "Българска армия", за да започне строителството на новото клубно съоръжение в Борисовата градина.

Както БЛИЦ първи информира още на 12 октомври, за последното домакинство за годината - срещу шампиона Лудогорец, се подготвя нещо любопитно за феновете. След мача се очаква всеки привърженик да си вземе за спомен артикул от стадиона - част от седалка, цяла седалка, чим от тревата, част от вратите, нещо от административната сграда и т.н.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

ЦСКА и Лудогорец закриват есенния дял у нас с мач на 10 декември, когато Гриша Ганчев има рожден ден. "Червените" още от днес пускат в продажба билетите за паметния мач с разградчани, които са със специален дизайн.

Съобщението от "Армията":

"Уважаеми привърженици,

С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта.

Какво предстои?

В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия“, а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж.

И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1967 г. стадион „Българска армия“ ще бъде домакинството на Лудогорец на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо.

Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата.

Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион.

ЗАКУПИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА МАЧА ОТТУК!

Е, „армейци“, преборихме се!

ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

️Уважаеми привърженици, С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Четвъртък, 23 ноември 2023 г.