Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Европейската футболна централа изпрати официално писмо до ЦСКА, в което уведомява клуба, че Николай Бодуров и Кристиян Малинов са със спрени състезателни права за по 3 мача, потвърдиха от "Армията" на официалния си сайт. "Червените" съобщиха, че ще обжалва наказанието на капитана си.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Санкцията е наложена заради директните червени картони, които бяха дадени на двамата ни футболисти след последния съдийски сигнал на мача между Рига и ЦСКА в Латвия на 19 юли, който спечелихме след изпълнение на дузпи и се класирахме за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Във видеоматериалите, които бяха разпространени след спречкването между играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда провинение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни обжалва наказанието на капитана и вярваме, че УЕФА ще разгледа обстойно видеоматериалите, които ЦСКА предостави и ще намали наложената санкция.

Бодуров и Малинов не взеха участие в мача срещу Адмира Вакер заради червените картони в Рига. Тиаго Родригес, който беше изгонен в Латвия след два жълти картона, изтърпя наказанието си и ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за реванша в Австрия", пише още в cska.bg.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019