Защитникът на ЦСКА Александър Дюлгеров, подкрепен от своите съотборници, започна кампания за събиране на средства за свои близък тежко болен роднина.  Гергана Иванова Дафинова, майка на 2 деца, е диагностицирана с амиотрофична латерална склероза.

Гери получава първите симптоми след внезапната смърт на сестра си, която си отива от този свят само на 25 години, а няколко месеца по-късно Гергана губи и баща си, който е покосен от същата болест.

В момента Гери е на легло и се бори за живота си, подкрепяна от двете си деца и любящия си съпруг. Надежда й дават в Истанбул със стволови клетки и антитела, специфични за нейното заболяване. За съжаление процедурите са непосилни за семейството. Необходими са по 10 000 долара на всеки 20-25 дни.

Поради тази причина Александър Дюлгеров се е заел с тежката задача да помогне за спасяването на един човешки живот. Всички футболисти на ЦСКА вече дариха средства за лечението на Гергана, но парите не са достатъчни.

Обръщаме се към всички армейци, които имат възможност да помогнат, да съберем средства и да спасим живот!

В знак на благодарност, този, който внесе най-голяма сума пари до края на месец август, ще получи фланелката на Александър Дюлгеров от миналия сезон, подписана от всички футболисти. Освен това защитникът ще подари и три топки, подписани от играчите на ЦСКА и на други трима, дарили пари по сметката на Гери. Те ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Гергана Иванова Янева
ПИБ
IBAN: BG 13 FINV 915010154 13061
BIC: FINVBGSF
Благоевград
Pay Pal: [email protected]

ДА ПОМОГНЕМ НА ГЕРИ!
ДА ДАРИМ ЖИВОТ НА МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА!

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка