Футболна академия ЦСКА Лондон привлече в редиците си още едно голямо име при треньорите на юноши - Николай Димитров-Джаич.

Амбициозният проект на ръководството в обединеното кралство, което отвори врати през 2017 година, придобива облик с всеки изминал месец, доближаващ водещите академии в Лондон.

Поради тази причина управата взе решение да доразвие Академията от следващия сезон, като изгради структура, доближаваща водещите клубове в Англия.

Николай Димитров -Джаич заменя на поста треньора на отбор U13 Методи Георгиев, който също е бивш треньор от близкото минало, преминало през академия ЦСКА в София.

Важна крачка за Академия ЦСКА Лондон за бъдещото си развитие е наемането на треньор с богата визитка като Николай Димитров- Джаич, който е работил като помощник-треньор на големите имена във футболна България - Христо Стоичков, Красимир Балъков, Станимир Стоилов. За последно бе старши треньор на родния си клуб Беласица Петрич.

Николай Димитров има над 300 мача в професионалните групи в България. Двукратен шампион на страната ,и е с над 50 двубоя в евротурнирите. Като треньор на старша възраст в академия Литекс е двукратен републикански шампион при юношите .

ЦСКА Лондон става все по-популярен сред академиите в британската столица, показател за което са поканите за силни международни турнири.

Всички възрастови групи се представят чудесно и вече разкриват своя армейски дух, раздават се за червения екип, осъзнавайки колко е отговорно да носиш с чест свещената фланелка с трите звезди.

През месец април предстои съвместен камп с футболно училище “Балъков –Германия” за придобиване на нови познания  и методи в тренировъчната работа по немски образец.