Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ръководството на ЦСКА направи приятна изненада на най-малките си фенове. "Червените" промениха условията на инициативата "С деца на мач" и вместо досегашната преференция възрастен и дете да гледат домакинските срещи за общо 10 лева, сега има допълнителен бонус. Вместо от "В", най-малките и техните придружители, ще могат да гледат двубоя от сектор "А" без увеличение на цената.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ето съобщението в сайта на "армейците":

Скъпи малки армейци,

кампанията "С деца на мач" продължава и на мача с Верея, но с променени от досегашните условия. Двубоят от шестия кръг на Първа лига е утре (26 август) от 21:00 часа на стадион "Българска армия".

По предложение на сдружение "Червени сърца" и след съгласието на ръководството на ЦСКА, децата и техните родители, които се включват в кампанията, ще бъдат настанявани в сектор "А" на "Армията".

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията. 

Билетът е за сектор "А", но със стойността на  билет за сектор "В" - 10 лева. Билети на придружителите ще бъдат продавани от организаторите на кампанията на място пред Топката. 

ПРИДРУЖИТЕЛИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАТ БИЛЕТИ ОТ КАСИТЕ.

Очакваме ви най-късно в 20:30 часа на централната алея пред Топката.

Да подкрепим любимия отбор срещу Верея заедно! 

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018
Първа лига - сезон 2018/2019