Юношите на ЦСКА до 15 години победиха връстниците си от Партизан с 2:1 като гост в контролна среща, която се проведе в столицата на Сърбия - Белград.

В 22-ата минута младите "армейци" откриха резултата с попадение на Илия Димитров, който се възползва от подаване на Юлиан Гилов. Десетина минути след това домакините успяха да изравнят и първата част приключи при равенство 1:1. 

През второто полувреме момчетата на Ивайло Станев ознаменуваха превъзходството и по-добрата си игра с втори гол, дело отново на Илия Димитров, като този път последният пас преди попадението направи игралият отлично в този мач Васил Каймаканов.

По този начин ЦСКА U15 напълно заслужено се поздрави с победа с 2:1 над Партизан в престижна контрола в Белград.

"Червените" доказаха, че напълно заслужено са есенен шампион в Елитната юношеска група до 15 години, където имат 14 победи и само едно поражение.

В другата приятелска среща, която също се проведе в Белград, ЦСКА до 14 години отстъпи пред връстниците си от Партизан с 0:6. 

В последен мач от елитната юношеска група до 17 години ЦСКА допусна поражение от Левски с 0:2. Момчетата на Румен Трифонов ще зимуват на петата позиция в първенството с актив от 30 точки.