ЦСКА отчете като доста успешен първия ден от продажбата на билетите за домакинския мач срещу ФК Рига от първия квалификационен кръг на Лига Европа, пише „Тема Спорт“. Пропуските бяха пуснати вчера в продажба и стотици фенове на отбора побързах да се сдобият с входни талони.

Както е известно, броят на билетите е ограничен, тъй като се продават такива само за секторите „А“ и „В“. Цената за централната трибуна е 20 лева, а за отсрещния сектор е 12 лв. Деца до 7 години ще влизат безплатно на стадиона. Има и ВИП пропуски по 150 лева.

Притежателите на абонаментни карти се ползват с предимство. От една страна, те имат 10% отстъпка от цената, а от друга - могат да заявят пропуск за същото място на стадиона, за което важат сезонните им карти. Намалението важи, ако се закупи билет от администрацията на "Армията" или централния офис на „Тикетпро“ в София.

Входните талони за двубоя с ФК Рига са налични на редица места - в административната сграда на "Армията" (дясното крило над съблекалните), фен-магазина на стадиона, на сайта Ticketpro.bg, в бензиностанции ОMV, магазини „Office 1“ и „Orange“, Билетен център на НДК и касите на зала "Арена Армеец".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига