ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА изненадаха с уникален жест един от феновете си. Става дума за учителя в 15 СУ „Адам Мицкевич“ Иван Илиев.

"Изненадахме първия картодържател за сезон 2023/2024, а емоциите ще останат за цял живот", написаха "червените" в официалната си страница във "Фейсбук", показвайки кадри. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Иван Илиев е учител по професия, фен на ЦСКА по призвание. Съчетава двете по най-добрия начин, затова и учениците му от 4А клас на 15 СУ „Адам Мицкевич“ го обичат истински и искаха да направят всичко възможно последният им ден заедно да е запомнящ се. Помогнахме им да го превърнем в такъв и сме щастливи, че бяхме част от празника им!", добавиха "червените".

"ЦСКА е начин на живот. Ставам и лягам с мисълта за ЦСКА", каза щастливият Иван Илиев.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

️Изненадахме първия картодържател за сезон 23/24, а емоциите ще останат за цял живот. Абонаментните карти вече са в продажба. Миналогодишни картодържатели https://rb.gy/n975y Нови картодържатели https://rb.gy/osgaa Иван Илиев е учител по професия, фен на ЦСКА по призвание. Съчетава двете по най-добрия начин, затова и учениците му от 4А клас на 15 СУ „Адам Мицкевич“ го обичат истински и искаха да направят всичко възможно последният им ден заедно да е запомнящ се. Помогнахме им да го превърнем в такъв и сме щастливи, че бяхме част от празника им!

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Събота, 17 юни 2023 г.