Талантите от Академия ЦСКА записаха три победи в днешния ден, съобщиха "червените" в официалния си сайт, разказвайки за мачовете:

В първия от тях отборът на момичетата ни победи с класическото 3:0 връстничките си от Левски в първенството на БФС за девойки до 13-годишна възраст. Двубоят се игра на стадиона в Требич. 

Възпитаничките на старши треньора Християн Янев тотално надиграха своя противник и само липсата на късмет им попречи да се поздравят с още по-изразителна победа. Попаденията бяха дело на Биляна Кавалска, Дарина Романова и Виктория Пандалиева.

В ранния следобед ЦСКА II победи с 2:1 ФК Банско в мач от 17-ия кръг на Югозападната трета лига.

През първото полувреме гостите откриха резултата още в 3-ата минута, след което младите "армейци" тотално надиграха своя опонент. В 35-ата минута Георги Димитров възстанови равенството, след като се възползва от подаване на Юлиан Илиев. По този начин двата състава се оттеглиха към съблекалните при равенство 1:1.

През втората част момчетата на старши треньора Стамен Белчев продължиха да атакуват през цялото време и в 89-ата минута логичното се случи, когато Георги Чорбаджийски подаде към Марк-Емилио Папазов, който се разписа и донесе победата с хубав гол, оформяйки крайото 2:1.

В третия мач за деня тимът ни до 14 години със старши треньор Мартин Митов победи с 3:1 връстниците си от Славия. Двубоят се игра на спортен комплекс "Академика". С два гола за червените се отличи Алекс Павлов, а още едно попадение добави Теодор Лазаров. Асистенциите бяха дело на Марк Илков и Виктор Иванов.

Честито на победителите! 

САМО ЦСКА!".