ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Отборът на ЦСКА се завърна от лагер в Австрия. "Червените” изиграха 4 контроли, в които записаха три победи и едно поражение. 31-кратните шампиони започват новия сезон в efbet Лига на 16 юли (неделя), когато ще гостуват на Хебър (Пазарджик).

Наставникът на тима Саша Илич изрази задоволство от проведената подготовка и похвали младите си играчи, като допълни, че поне един от тях ще намери място в отбора.

Сърбинът призна, че новото попълнение Матиас Фаетон се очаква до два дни в София, когато трябва да пристигне и Дюкенс Назон, който е с националния си тим Хаити.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Важното е, че нямаме контузени играчи. Направихме добра подготовка с тези четири мача срещу квалитетни съперници. Сега ни чакат мачове, в които трябва да играем за победа. Истината е, че имахме само 9-10 дни за почивка, което е малко, но най-важното е, че нямаме контузени.

Доволен съм как всички млади футболисти работиха. И Антонов, и Чорбаджийски, и Жабов. Отлично се справиха и сигурно поне един от тях ще бъде включен в отбора в близко бъдеще", заяви Илич и каза няколко думи за предстоящите срещи със Сепси в евротурнирите (първият мач е на 27 юли).

"На първо място, ние изтеглихме възможно най-тежкия съперник за втория кръг на квалификациите - румънският Сепси. Но ние трябва да вървим стъпка по стъпка, за да осъществим амбициите си, които са да влезем в групите на Лигата на конференциите”, заяви сърбинът.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!