ЦСКА е напът да направи сензационен трансфер, твърдят медиите в Румъния. "Червените" ще надцакат местния гранд Стяуа (ФКСБ) за българския халф Антони Иванов, който този сезон прави фурор в северната ни съседка с фланелката на Газ Метан Медиаш. 

От Стяуа са го набелязали и дори са приготвили 150 000 евро за правата на българина. Шефът на Газ Метан Октавиан Морару обаче направи много интересно изказване пред румънския вестник "Проспорт". 

"Не искам да говоря за пари, но специал­но за случая с Ива­нов той има оферта за 3 пъти повече па­ри, отколкото пред­лага Стяуа. Става въпрос за предложе­ние от български клуб. Не е Лудогорец, но е от топклубовете", каза Морару.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Според информация на "Меридиан Мач" става дума именно за ЦСКА, тъй като Левски не може да си позволи такива разходи в този деликатен за клуба период. 

Антони Иванов е 23-годишен и през този сезон има 11 мача и 1 гол за Газ Метан, чийто нов треньор е бившият наставник на "червените" Едуард Йорданеску. 

През миналия сезон вътрешният халф бе футболист на Септември, за който изигра 17 срещи. Иванов е минал през школите на ЦСКА и Лудогорец, а след това е играл още у нас за Академик (Свищов), Спартак (Плевен), Созопол и Монтана.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019