Още един от важните играчи на ЦСКА почти отпада от сметките на треньора Стамен Белчев за предстоящото утре дерби срещу Левски от полуфиналите за купата на България. Освен наказаните Жеферсон, Станислав Манолев и Фернандо Каранга, срещу „сините“ под сериозна въпросителна е и Кирил Десподов, пише „Тема Спорт“.

Крилото има контузия в глезена от мача с Лудогорец на 6 април (2:3), като болките до вчера не бяха отшумели. Той е тренирал само на облекчен режим след срещата в Разград. Дори и днес да се готви на 100%, което е малко вероятно, Десподов няма да започне като титуляр. Той обаче може да попадне в групата и да се появи на терена като резерва.

В двубоя с Лудогорец Десподов беше заменен принудително малко след началото на второто полувреме. Предвид неговата контузия дясно крило срещу Левски ще е Едвин Джеси, а отляво ще действа Рафаел Енрике.

Кирил Десподов е сред най-големите дразнители на феновете на Левски от настоящия състав на ЦСКА. През миналия април 21-годишният национал вкара гол във вратата на „сините“ при победата с 3:0 и показа фланелка с надпис „Защо винаги аз???“, тъй като вече има няколко попадения срещу Левски. Освен това през миналата есен след дербито (2:2) критикува играта на съперника с думите: „Ако Левски играе футбол, аз съм космонавт!“

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ - ТУК