ЦСКА стартира подготовка за новия сезон. Първата тренировка на тима се проведе в петък вечер на клубната база в Панчарево. По традиция преди отбора да излезе от съблекалните, легендарният домакин бай Добри плисна менчето пред момчетата, за да им върви по вода и да са здрави през целия сезон. Пожела им да спечелят титлата и Купата на България.

Към основната група футболисти се присъединиха преотстъпените в други отбори Ангел Лясков, Митко Митков и Тонислав Йорданов, новите попълнения Димитър Евтимов, Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре, както и юношите на клуба Асен Дончев, Йоан Бауренски, Мартин Смоленски и Илия Шаламанов, пише cska.bg. Всички играчи са здрави и ще тренират на пълни обороти.

Преди заниманието Стамен Белчев представи и новите лица в щаба си - треньорът на вратарите Ивайло Иванов и помощник треньорите Красимир Чомаков, Владислав Януш и Даниел Моралес. Кирил Динчев остава кондиционен треньор, а Христиан Христов ще бъде анализатор на отбора.

Предвид извънредната епидемична обстановка в страната ръководството на клуба реши това лято подготовката на ЦСКА да премине изцяло на базата в Панчарево, която предлага отлични условия, както и всички мерки за безопасност на футболистите. 

До старта на първенство е предвидено "aрмейците" да изиграят две контроли. В първата съперник ще е Пирин (Благоевград), а мачът е насрочен за 25 юли (събота) от 19:00 часа на стадион "Българска армия". Вторият противник все още не е уточнен.

Програмата на ЦСКА за сезон 2020/2021