Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро събра футболистите за първо занимание на базата в Панчарево. С представителния тим тренировки започват трима нови. Не става въпрос обаче за играчи от други клубове, а за талантите на армейската школа Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.). След силните си изяви през есента във Втора лига, от Литекс се завръща вратарят Петър Петров.

Новите попълнения, по чието привличане работи ръководството, ще се присъединят в хода на подготовката.

Армейците ще тренират двуразово в следващите дни, през които паралелно предстои да им бъдат направени и задължителните медицински и функционални изследвания. Единственият отсъстващ с разрешение на ръководството е бразилецът Жеферсон Телес, който ще се присъедини към съотборниците си до края на седмицата.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в района на Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския Бохум, останалите приятелски срещи ще обявим в близките дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът ни ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019