ЦСКА се прибра в България след подготвителния лагер в Австрия, а бранителят на "червените" Иван Турицов говори пред медиите. Той призна, че играчите харесват работата на треньора Саша Илич и отсече, че резултатите в контролите няма да имат нищо общо с тези в официалните мачове.

„Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка, аз се присъединих по-късно, но се чувствам добре. През целия лагер натоварванията бяха много големи и имаме време да се подготвим за старта на първенството“.

„Не съм работил много със Саша Илич, но за краткото време, което бях там, идеите му пасват на отбора. Играхме контроли и бяхме на подготовка, която ни измори. Няма да има нищо общо първенството и резултатите ни с тези минали мачове“, продължи Турицов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Надявам се първо да видим в първенството. Има време“, каза Турицов за предстоящите мачове с Македония Гьорче Петров.

Той изрази надежда, че ЦСКА ще е конкурентноспособен на Лудогорец и Левски през новия сезон: „Силно се надявам, не мога да кажа отсега. Все пак, за това играем и се надявам тази година да е по-успешна за нас“.

„Ръководството обяви, че се готви още един трансфер. Те знаят най-добре. За нас като футболисти е важно да спазваме изискванията на треньора и каквото той ни казва, това е“, допълни Турицов относно евентуални нови трансфери на стадион „Българска армия“.

„Този отбор е създаден, за да израства с новите футболисти. Надявам се те да израстват и да помагат на отбора“, каза още той.

„След зимата отборът тръгна надолу, но се надявам това да се промени и това да не се случва, защото натрупах доста тежки мигове и с националния отбор, и с клубния отбор ЦСКА“, допълни Турицов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022