В моменти голяма част от привържениците на ЦСКА най-вероятно се питат кое е новото пресаташе на "армейците" - Ина Кръстовчева. БЛИЦ Спорт ще се опита да ви представи 25-годишната красавица. 

Ина е родом от Дупница и е родена на 28 февруари 1993 година. В родния си град тя завършва гимназия "Христо Ботев" през 2012 година. Веднага след това  Ина записва "Медии и журналистика" в УНСС, където 4 години по-късно се дипломира, а след това става и магистър "Връзки с обществеността" .

Winbet - победата е емоция! (18+)

През кариерата си Кръстовчева минава последователно като репортер през Нова ТВ, телевизията майка БНТ, както и Канал 3. От близо 3 години дупничанката е част от редакционния екип на ЦСКА, а днес тя стана и първата жена, заела подобен пост в Борисовата градина.

От близки до Ина хора БЛИЦ Спорт научи, че тя е много запалена футболна фенка, а любимите й тимове са ЦСКА, както и английският гранд Ливърпул. 

За нея казват, че ляга и става с червената идея. Прекарва доста време на "Армията" - та даже и извън работно време.

"Голяма работохоличка е. Освен това е хубаво момиче, умно, с огромно армейско сърце. С две думи - Ина е истинска цесекарка", коментират в Борисовата градина за нея.