Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с текст, насочен към благотворителните инициативи на Северната трибуна от началото на годината.

"Червените" ултраси призовават акциите в подкрепа на нуждаещите се да продължат и всеки да продължи да помага не само по празниците.

"Армейци, ето че и тази година е към своя край. През изминалите месеци от нея, нашата кампания успя да осъществи 17 благотворителни търга, направихме и благотворителен футболен турнир в помощ на Емо от Добрич! Също така подпомогнахме и селата в Карловско след нещастието, което ги споходи! Разбира се и не на последно място дарихме и по сметката на нашата светиня ЦСКА в началото на годината! 

Благодарение на всички Вас, хората с големи сърца, които се включвате в нашите кампании, успяхме да съберем над 45 хиляди лева през годината и общо над 75 хиляди от старта на нашата кампания!

Ние ще продължим да помагаме на децата на България с пълни сили още от първите дни на новата година, направете го и вие! БЪДЕТЕ ХОРА НЕ САМО ПО ПРАЗНИЦИТЕ!!! От Фен клуб "СЕКТОР Г", написаха армейските привърженици.