В ЦСКА отдъхнаха, след като първоначалната лоша диагноза за счупен крак на Фернандо Каранга не беше потвърдена. Бразилският нападател на "червените" пострада в края на мача срещу Черно море, спечелен с 3:1. Каранга отбеляза второто си попадение в срещата в 87-ата минута, когато обаче вратарят на гостите Емил Михайлов влезе в краката му и двамата се сблъскаха. Каранга вкара топката в мрежата на "моряците" и се строполи на земята, показвайки, че изпитва сериозна болка. 

По коляното на нападателя имаше кръв, като се наложи да бъде изнесен от терена на носилка. Треньорът Стамен Белчев първоначално изрази опасенията си за счупен крак на футболиста, но минути по-късно в ЦСКА си отдъхнаха, научавайки, че контузията не е чак толкова сериозна. 

Малко след това Емил Михайлов се извини на съперника си и на ЦСКА. "Искам да се извиня на всички за контузията на Каранга. Не е била умишлена проявата ми. Просто и двамата влязохме в единоборството, извинявам се на всички, само се радвам, че не е било нещо сериозно", коментира вратарят на Черно море пред Диема Спорт. 

"За жалост загубихме с неприятни голове в края на първото полувреме. Опитахме се след почивката да влезем по-мотивирани, но накрая на контраатака ни натиснаха и ни победиха. Бяхме малко психически уморени, а и бяхме отпаднали след дългите пътувания за няколко дни. Опитахме се да покажем, че сме добър отбор, но за съжаление не се получи и паднахме", добави Емил Михайлов.



Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига