Любовта на спортната звезда Ваня Стамболова към "червения" футболен тим й докара сериозни неприятности във „Фермата“. В стремежа си да демонстрира на всички страстта си към отбора, тя изписа „ЦСКА“ и „Сектор Г“, на две от стените в спалнята, която обитава.

Бъзиците, които понесе от водещия Андрей, който е върл фен на Левски, бяха нищо в сравнение с това, което я очакваше при срещата със стопанската на „Фермата“ Бети. Пристигайки, за да оцени изпълнението на тазседмичните задачи, тя не скри разочарованието си от вандалската постъпка на Ваня.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Стамболова обаче не беше единствената, която ядоса Бети. Емигрантът Симеон също се оказа любител на писането по стените, но за разлика от атлетката, той беше нашарил стената до леглото си с формули и изчисления, които явно му помагат в състезанието със съфермерите му.

Пред участниците Бети разкритикува действията и на двамата и дори наложи наказание на цялата група. Стопанката заяви, че лишава всички от една от кошниците, която ще им бъде върната в момента, в който надписите бъдат заличени. Тази драстична мярка сериозно разстрои Ваня Стамболова и тя не успя да сдържи сълзите си. След като се извини на групата за отнетата кошница, заяви, че с надписите се е опитала да направи нещо, което да я накара да се почувства във „Фермата“ като у дома си.