Един от любимците на публиката на ЦСКА от близкото минало Велизар Димитров каза, че ще подкрепи протеста на феновете в сряда преди реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Берое (от 20:00 часа). "С най-голямо удоволствие ще присъствам на протеста в сряда. Убеден съм, че когато на човек нещо не му харесва – той протестира. Разбира се, мирно. Най-големият протест срещу БФС в момента се осъществява от футболистите на ЦСКА, които демонстрират отлични игри”, коментира Велизар Димитров, който гостува в Студио "Ефбет" с водещ Георги Симеонов.

"Това, което направиха с ЦСКА, като го изхвърлиха във "В" група, е опит да унищожат половин България. ЦСКА допусна много грешки, но не мисля, че тези грешки бяха непоправими. Когато дълговете почнаха да нарастват, държавата трябваше да се намеси”, каза бившият играч на "червените".

„Ако има втори протест, аз ще съм на първа линия. Обичам ЦСКА и винаги ще помагам с каквото мога. За мен това е дълг да го правя. Аз искам моя си ЦСКА - искам да бъде оздравен. Ако трябва ще извървим пътя си до "А" група. Нека да си извървим пътя и това ще бъде нашият ЦСКА”, каза Велизар Димитров.

„В БФС от известно време има леко застаряване. Хората с напредването на годините се пренасищат от работа. Тези, които са в БФС само заради командировките и някакви дневни, крайно време е на който не му се работи да напусне. Със сигурност има хора, които могат да управляват", допълни бившият футболист.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!