Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров коментира събитията в клуба от последната седмица. Той изрази мнение, че "червените" са загубили незаслужено мача с Лудогорец от последния кръг на редовния сезон в Първа лига. Бившият национал добави пред клубната телевизия, че е оптимист за бъдещето на тима и очаква съвсем скоро представянето на "армейците" да се подобри значително.

"Загубихме от Лудогорец по незаслужен начин. Още не са отминали емоциите. Трябваше да победим за самочувствието на отбора и най-вече за нашите фенове, но не ни позволиха. За 90 минути нито едно спорно положение не се отсъди в наша полза", каза Велизар пред клубния сайт на ЦСКА-София.

"Атаките срещу нас зачестиха, защото отборът ни започна да набира скорост. Вижда се, че ставаме по-силни. Посоката е правилна, твърдо съм убеден в това. Виждам потенциала на момчетата и вярвам, че те тепърва ще разгърнат качествата си. Трябва ни малко търпение и аз съм убеден, че в следващите години ще бъдем шампиони", коментира още Димитров. 

"Феновете бяха феноменални срещу Лудогорец. Но те хиляди пъти са показвали, че могат да вдигнат мъртвец от гроба", добави скаутът на "червените".

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига