Новото попълнение на ЦСКА Укра ще става женски баща за трети път. Това стана ясно от снимки на съпругата му Неуза Жорже в „Инстаграм“. Тя е направила парти в чест на предстоящото раждане на малката Камила, а цялата стая е аранжирана в розово.

В галерията може да видите гола снимка на бременната в 34-ата седмица Неуза, както и фотографии от тържеството. На празненството присъстваха и двете дъщери на Укра от предишния му брак – Франсиска и Карлота, които очакват с нетърпение раждането на сестра си. Заради ангажиментите си към ЦСКА португалското крило не присъства лично, но през цялото време комуникираше със семейството си чрез приложението „FaceTime”.

По време на видеоразговора 29-годишният футболист на „червените“ беше в компанията на съотборниците си Тиаго Родригес и Жан Калос Бланко, които бяха придружени от съпругите си. Очакванията са, че Укра няма да може да присъства на раждането на третата си дъщеря, тъй като на ЦСКА предстоят важни мачове.

След трансфера на Укра при "червените" стана ясно, че португалското крило въобще не е свенлив и е истински ексцентрик и сексманиак. Това си личи от снимките, които постоянно публикува на профила си в "Инстаграм".