Скаутът на ЦСКА Владимир Манчев не е останал доволен от видяното в дербито с Левски (0:1). Той сподели, че в последните години двубоят е загубил блясъка си и вместо "футболните актьори да създават шоу, то е превърнато в цирк".

"Надявам се ЦСКА да преодолее трудностите, а те не са никак малко, най-вече кадрови. Доста играчи напуснаха отбора, имаме и много контузени. При тази ситуация за всеки треньор е проблем да направи боеспособен състав.

Имаме нов наставник, който е доказал своите качества. Сигурен съм, че ще се справи, но няма да му бъде никак лесно, защото виждаме, че сглобяването на силен тим изисква много време.

Тъкмо направим някакъв отбор, и трябва да се разделяме с играчи. В повечето случаи по финансови причини. Съвсем логично е най-добрите ни футболисти да искат развитие в чужбина. Трудно можем да ги задържаме тук. Причините за това ЦСКА да не може да постига познатите успехи са доста.

Всичко съм работил в ЦСКА. Това е моят дом. Дори съм чистил алеите, когато бях войник. В момента работя като скаут. Когато ЦСКА има нужда от мен, аз съм насреща. Във вечното дерби не видях нищо футболно. Мачът загуби от блясъка си в последните години. Лошото е, че коментираме много теми извън терена, вместо да се съсредоточим върху играта. Актьорите, които са част от футбола, трябва да създават шоу. А вместо това ние го превръщаме в цирк...", коментира Манчев пред "Канал 3".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019