Вратарят Георги Китанов беше категоричен, че желае титлата и Купата на България с екипа на ЦСКА. "Предишният треньор на вратарите - Ивайло Петров, ми се обади пръв през лятото, за да ми каже, че ЦСКА ме иска. От първия момент знаех, че искам да дойда тук. Много добре се чувствам. Щастлив съм, че дойдох в ЦСКА, в този голям клуб и вече свикнах с всичко - с атмосферата, с напрежението. Тук има големи очаквания. Чувствам се много добре", коментира Георги Китанов в ефира на Диема спорт.

"Новите попълнения, които дойдоха наскоро, се опитваме да ги адаптираме колкото може по-бързо. Но и те са дошли да вдигнат нивото, трябва да положат своите усилия и мисля, че ще се получат нещата", каза Китанов за чужденците в тима.

"Личните ми амбиции на този етап са да се борим за титла, което е уместно за ЦСКА винаги. На този етап е това - да вземем титлата и Купата на България", добави Китанов.

За него предстои по-специален мач - срещу бившия му отбор Черно море. Мачът от 7 кръг на Първа лига е утре от 19 часа на "Армията". "По-специално усещане не знам дали ще има, но съм щастлив, че ще играя срещу бившия си тим и се надявам да ги победим. Стисках им палци дотук в мачовете, но сега ние трябва да сме победители."

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига