Босненският гранд Железничар предсрочно прекрати договора си за наем на Бисмарк Чарлз. Така 22-годишният нападател ще трябва да се върне в ЦСКА и да изчака изтичането на контракта си с „армейците“, който е до 30 юни.

Чарлз ще бъде запомнен от феновете на „армейците“ с победния гол срещу Арда във финала за Купата на България на 19 май 2021 г. Тогава той реализира единственото попадение в мача в 85-ата минута. Той обаче ще остане в историята на ЦСКА и като един от най-чупливите състезатели, въпреки големия си талант. Всъщност именно заради травмите Бисмарк не можа да се наложи, превръщайки се в ненужен герой за "армейците". 

Африканецът подписа с ЦСКА на 21 февруари 2021 г., след като беше одобрен от Бруно Акрапович след преминати проби.

През настоящата пролет двамата работеха заедно в Железничар, след като 56-годишният специалист го привлече под наем. На 20 април Акрапович беше освободен и това предреши бъдещето на нападателя.

Бисмарк Чарлз участва само в три мача за тима от Сараево. В само един от тях беше титуляр, а в другите влизаше като резерва. Започна в стартовия състав при победата с 3:0 в дербито с ФК Сараево на 3 март, но... получи поредната контузия и беше заменен на почивката. Завърна се на терена месец по-късно. Общо изигра само 81 минути за Железничар.